102

Web Tasarım Ajansı

Web Tasarım Ajansı

Web Tasarım yaptırmak mı istiyorsunuz web tasarım yaptırmak çok kolay web tasarım yapmak zor iştir. Şimdi ihtiyaç analizi yapalım var mısınız?

1. Amacınızı belirleyelim tahmin edersiniz ki amacınız web tasarım yaptırmak değildir . Amacınız şu olabilir : Bir hizmet veriyorsanız müşterilerinizin size web sitenizden ulaşmasını beklemek amacınız olabilir.  Eger amacınız bu ise size  gerekenleri sayayım 
Size birinci gereken şey özel yazılım . İşinizi ve hizmetinizi anlatacak müşterinizin yaptığınız işi anlayarak hizmete ulaşacağı basit bir mantıkta web tasarım web site hazırlamak gerekiyor. Hemen ardından SEO çalışması gerekmekte unutmayın ki her rakip sizinle web tasarım yaptırırken aynı amacı gidiyor neydi bu amaç müşteriye ulaşmak. 

Amaç kurumsal bir siteye sahip olmaksa amacınız şunlar olamaz :  E ticaret web sitesi , Hizmeti müşteriye ulaştıracak hizmet içeren bir web tasarım olamaz kurumsallığınızı referansınızı gösterecek bir web sitesi ihtiyacınız olan tek şey kurumsallığınızı anlatmak kurumsal kimliğini tanıtmak olmalıdır. Bunu istemek için çok köklü  bir firma veya markalaşmış bir firma olmanız gerekmektedir Örneğin Süzer Grup veya holding gibi bir marka olmanız gerekmektedir.

Günümüzde web tasarım için ürün ve hizmet veren firmalar ise kurumsal bir yüz ile ürünlerini tanıttığı katalog web tasarımlarını benimserler örneğin Onka Elektirik Firmamız Hem kurumsal kimliğini hem de  ürünlerini ve ürün özelliklerini tanıtmak için kullanır web tasarımını .  Pera Kvkk Danışmanlık Firmamız hem hizmet alanında  çalışmakta gelişen mobil teknolojileri yakından  takip etmekte ve web tasarım mobil yüz için AMP sayfa talep etmektedir. Amp yazılımızla  Google page speed hızları mobil ve desktopta yüzde  yüz  yüzde 99 performansla çalışarak cep telefonlarından  danışmanlık hizmeti araması yapan müşterilerin "kvkk danışmanlık hizmeti ankara" yazmasıyla ilk sırada çıkarak müşterinin kurumla buluşması sağlanmıştır. Siz de bu aramayı yaparak sonuçlara bakabilirsiniz. 

Sümer Web Reklam Tanıtım olarak  Size web taasrımlarda son teknoloji  kodlayarak web site yaparız . Mobil arayüzleri için Amp  arayüzler kullanırız.  Amp web sitesi yaparız . Eger amacınız ürün satmaksa e ticaret sistemlerine yönelmelisiniz. Sümer web olarak da  AMP tabanlı E ticaret yazılımı da yapmaktayız. E Ticaret sistemlerinde ise ödeme yöntemi ile yapılan saldırılar ve  Ağ Tabanlı kontrol sistemlerinde siber güvenlik, Model tabanlı hata tespiti ve izolasyonu, Hata toleranslı kontrol, Siber güvenlik ve esnek kontrol sistemleri ve enerji iletim ağlarındaki uygulamalar, Ağ tabanlı kontrol sistemleri: geri beslemeli denetleyici ve anormallik dedektörü, Muhalif/Rakip modelleri, Saldırı senaryoları: hizmet dışı bırakma saldırısı, tekrarlamalı saldırı, sıfır-dinamikler saldırısı, yerel sıfır-dinamikler saldırısı, sapma ekleme saldırısı, Saldırı senaryolarının elektrik güç sistemlerindeki uygulamaları kadar pek çok konuda tabiki web tasarımcınızın bilgi sahibi olması güvenlik açıklarınızı kapatarak size  özel yazılım üretmesi gterekmektedir. Sizi koruyacak alt yapıyı da ayarlamak ona kalıyor  tabiki bunlar maliyetlere yansıyan ölçütler bu nedenle düşük fiyatlara hazır satılan sistemlere yönelmemenizi öneririm. 

Web Tasarım Ajansı Ne İş Yapar?
Bunu basitçe anlatalım. Web tasarımcı  Sizi veya kurumunuzu kazanır hale getiren kişidir.  Amacı müşteriyle kurumunuzu bir araya getirecek  ara yazılımla müşterinin size ulaşmasını sağlayacak ve müşteride güven oluşturacak platformu yapacak kişidir. Referanlarımıza bakınız. 

Bu nedenle Sümer Web Reklam Tanıtım Ajansı olarak Web tasarım  Reklam Tanıtım ve Danışmanlık hizmetiyle birlikte bir paket  veriyoruz.  Bu paket size Seo reklam yatırımları hedef analizi ile birlikte pek çok konuda tecrübemiz ışığında ilerlemenizi sağlayacaktır. Web tasarım işini karanlık bir tünele benzetirsek ancak size danışmanlık ve yol gösteren bir ışıkla aydınlığa çıkmanız mümkün olur. Web tasarım tecrüğbemiz şirketleşme aşaması 2007 yılından başladı iflas ettik yeniden ayağa kaltık . Büyüdük müşterilerimizi büyüttük. Elde ettiğimiz tecrübelerimizle firmaların web tasarım ile nasıl büyüyeceğini belirledik. Onka Elektirik , Süzer Radtatör , Akpen , gibi büyüyen değerlerde imzamız bulunmaktadır. 

İyi bir web tasarımcıyla çalışmanız için kriterleri kısaca özetleyelim  hazır yazılım kullanan Wordpress gibi drupal,opencart gibi hazır temaların amacı 100 dolara web tasarım sağlamak  bu fiyatın üstüne hazır site yapanlara para vermeyin bu tür yerlerden kaçının Özel Web tasarım neredeyse aynı fiyata özel yazılımlar ile size özel web tasarımlar  bulmanız mümkün. 

Web tasarım için Başta İstanbul Web tasarım,Ankara Web tasarım,İzmir Web tasarım,Bursa Web tasarım,İskenderun Web tasarım,Adana Web tasarım olamka üzere tüm Türkiyeye Web tasarım hizmeti vermekteyiz.