Drone Kiralama

Tüm Türkiye drone kiralama hizmeti vermekteyiz. İstanbul drone kiralama hizmeti ,Drone kiralama fiyatları,Drone ile  faydalı yük taşıma,drone kiralama, drone geliştirme işlerini yapmaktayız . Teknofast ve Türksat etkinlikleri kapsamında Tmuy Mini uydu yarışmasının 2017 ve 2018 yarışmalarında  mini uydu modellerini dronelarımızla 500 metreye taşıdık.

Drone ile Faydalı yük taşıma dışında  reklam tanıtım amaçlı drone kiralama  hizmeti vermekteyiz.  Sinema çekimleri için kullanılan  dronelardan  projenizi anlatan  video ve  fotograf çekimlerini yapmaktayız.  İstanbul drone kiralama  için İstanbul merkez ofisimiz ,Ankara ve  iç anadolu ve Doğu Anadolu ,Güneydoğu Anadolu  için Ankara  ofisimizde  Ankara  drone  kiralama , Ege ve İzmir bölgesi için Bodrum ofisimizle Tüm Türkiye drone kiralama hizmeti vermekteyiz. 

Drone kiralama ülkemizde drone pilotuyla birlikte  hizmet  sağlamaktadır. İha 1 Ticari lisanslı pilotlarımızla  uzman kadrodan oluşan ekiplerimizle elde ettiğimiz donelerdan Reklam Tanıtım filmlerinin kurgusunu da yapmaktayız. İnşaat tanıtım filmi,Fabrika Tanıtım filmi,Ürün tanıtım filmei ,Etkinlik drone  ile çekim, Organizasyon drone çekimleri, Yarışma drone çekimleri,Drone ile 360 video çekimlerine kadar  pek çok konuda  veya  özel  iş ve işlmelemleriniz için projeleriniz  için size  yardımcı olmaya hazırız.

Geliştirdiğimiz  kablolu dron ile  havada  süresiz  kala bilen dronlarımızla  keşif ve  uzaktan algılama hizmetleri için ve farklı çözümler için bize  ulaşın . 

drone kiralama,Drone kiralama fiyatları,kiralık drone,Ankara drone kiralama,istanbul drone kiralama,Drone kiralama İzmir,Drone Kiralama Bursa,Drone Kiralama hizmeti