Seo Uzmanı

SEO Uzmanı Nedir : Seo açılımı Search Engine Optimization kısaca arama motoru  google, yandex ,Baidu,yaani,DuckDuckGo,Ask,AOL web sitenizi tanımasını sağlamak. Daha da kısacası müşterilerinizin ürün ve hizmeti  arama motorundan aradığında sizin öne sırada çıkmanızı sağlayarak size müşteri çekme işini yapan kişiye SEO Uzmanı denmektedir.

Seo Uzmanı Kısaca Şunları yapar:

Search Engine Optimization ile sitenizin hızından içeriğine kadar pek çok şeyle uğraşırlar madde  madde sıralarsak:

Keywords :Ürün ve hizmetinizin içeriği olan anahtar kelime analiziyle arama motorlarınıda ranking yani ilk üçte olmanız için ilk önce site analizi yapmak gerekir . Anahtar kelimeleriniz makalelerinizle ne kadar destekleniyor ne gibi düzenlemelr ypamka gerekecek rakipleriniz ne yapmış eksik ve hatalı kısımları rakiplerden yakalayarak nasıl bir statrajedi izlemek gerektiğini planlayan kişiye de Seo Uzmanı denmekte .Her iş alanı için farklı seo teknikleri ve uygulamalar kullanmak gerekecektir. Örneğin rakipleriniz video içerikle ranking sağlamış olabilir . Bu durumda video içeriklerinden harektle ilerlemek gerekir. Seo Uzmanı Rakip analizlerinizi yapıyoruz . Size danışmanlık hizmeti kapsamıyla  destek veriyoruz. 

Backlink: Sitenizin özellikle aynı işi yapan yerlerden link almasını sağlar . Backlinkler siteye referans olacak ilgi belirtecek referanslardır.  Google backlinkleri ilgili içerikle backlink liknler follow ve dofollow etiketiyle hala çok işe yaramakta. Sümer Web olarak da hacklinkke bulaşmadan kaliteli backlinkleri müşterilerimize sunmaktayız.

Profesyonel Web Tasarım : Profesyonel anlamda özel yazılımlarla size  özel web tasarım yapar . Amp web Site Turbo Web site uygulamalarıyla mobil arayüzü çok hızlı siteler yaparak müşterilerinizin çok hızlı şekilde size ulaşmasını saglar.   Profesyonel web tasarım reklam tanıtım için Sümer Web Reklam Ajansından siz de destek alın karlı çıkın . Kazanmaya başlayın.

Analiz Analitics : Google ve Yandex Alexsa gibi ölçüm araçlarıyla web sitenize gelen akışı kontrol ederek kullanıcıların ayrılma sitede durma oranlarını alarak . Geri dönen kullanıclılar ve arama terimelrini amaçlarınızla eşleştirerek size daha çok kazandırmaya çalışır . Seo Uzmanının gerçek işi size kazandırmaktır.  Site kalma Hızlı raporlama gerçek veri hem de manupüle edilememiş şeffaf verilerle sitenizi analiz ederek sitenizi geliştiriyoruz.

Traffic  Site Trafiği Sağlama : Sitenize yüzlerce kişi giriyor ama siz ne ürün satabiliyorsunuz ne de hizmetinizi talep edecek müşteriler size ulaşmıyor. Demek ki sitenize gelen trafik gerçek trafik değil botlardan oluşan sanal bir yoğunluk . Bu ne demek kazanmıyorsunuz demek .Seo uzmanınız demek ki seo uzmanı değil başka bir şey .Google organik trafik oranınızı artırıyoruz . Referral baglantılarınızı sosyal medya ağınızdan gellen trafigi yönetiyoruz . 

Makale Yazımı ve Özgün İçerik : Arama motorları her makaleyi analiz ediyor yayınlanma tarihinden  makalenin kopya içerik olup olmamasına ve makale içeriğinin 300 kelimeden az olup olmamasına kadar pek çok kriteri değerlendiriyor. Neden orjinal makaleye ihtiyacımız var güzel bir dilde müşteriye web sitemize gelen misafirlerimize farkımızı anlatmak için kopya içerikler kullanmamamız gerekir. Farkımızı anlatmalıyız. Hem de 5N1K formatında açıklayarak. Makale yazarlarımız işinize özgün makaleler yazarak. İlgili içerik oluşturmaya zaman sınırı olmaksızın devam ediyorlar. 

Ranking : Arama motorlarında  en üst sıraya yerleşmektir. Örnek verelim :  arama kelimesi "Profesyonel Web Site Yapımı" bu kelimeyi Google arama motorunda arattığımızda Google birinci sayfada üçüncü sırada olduğunu görmekteyiz . Seo Uzmanın işi bu arama sonucu sıralamasınında (ranking) Birinci sayfa birinci sıraya taşımaktır. Bunu yapmak için yazmızda "Profesyonel Web Site Yapımı" kelimesini besleyecek iç linkler kullanacaktır.  ve yukarıda saydığımız Keywords ile başlayan tüm basamakları Ranking basamağına kadar farklı yöntemlerle destekleyerek bunu sağlayan kişiye seo uzmanı denmektedir . Ankara Seo Uzmanı arıyorsanız Sümer Web Reklam Tanıtıma siz de bekleriz. 

SEO Ajansı

Seo Ajansı aslında Web Tasarım Yapan firmadır. Çok nadir web tasarım dışında çok özel kendini geliştirmiş sadece bu işle uğraşan alanında aşmış Seo uzmanlarınında olduğunu belirtmek isteriz .   Bizim müşterilerimize tavsiyemiz seo hizmetiyle web tasarım hizmetini aynı firmadan almanız yönünde . Tabiki bir kaç kriter belirtmekte fayda var. Asla hazır site kullanmayın çünkü yukarıda belirttiğimiz özelliştirmelere hazır siteler  istediğiniz ölçüde izin vermeyecektir.  Kendini seo Uzmanı sayan wordpreese seo eklentisi ekleyen acemilerle  çalışmayın  iflas edersiniz . Sonuç kaçınılmaz . Seo uzmanı işi  yukarıdaki maddelerden oluşmakta bu iş bu nedenle ucuz bir hizmet değildir. Bu nedenle  dolandırıcısı çoktur. Yani sorarsanız herkes seo uzmanı . Endişenizin  sesine kulak verin . Paranızı sahte seo uzmanlarına kapturmayın.

SEO hizmeti

Seo Hizmeti analiz süreciyle başlar . Analiz sonucu yapacağınız düzenlemelerin sonucunu analiz sistemlerine en erken üç gün içinde yansır. Seo uzmanı işin minimum altı ayı kapsayacak bir iş olduğunu bilir. Hızlı sonuçlar için altı ay bekleyecek vaktiniz yoksa  Örneğinbir sirk sahibiyseniz Ankara'da 1 hafta gösterim için kalacağınız zamanda seo yaptırmak yerine reklam hizmeti almanız mantıklıcadır. Seo uzmanı sizin ihtiyacınızı da belirleyip gerekirse reklam  metinlerinizi ve anahtar keileme keywords larınızı düzenleyen kişidir.  

SEO firması: Yazılım yapmayan yerden seo ajansı olmaz . Seo aynı zamanda kod işidir. Wordpress site editleyenlerden az önce bahsettiğimiz gibi eklentiyle Seo uzmanı olmaz. Seo uzmanı yalancısı olur sadece.  Sümer Web Reklam Ajansı olarak wordpress sitelere de yazlımına müdahale ederek seo hizmeti veriyoruz. Ama rakip de wordpress gibi bir yazılım olursa ne oluyor çok yorucu bir iş oluyor. Bunla uğraşmaktansa en iyisi hizmete ürüne kuruma özel site hazırlamak. Bu siteyi de Keywords basamağında olduğu gibi analiz sonucu hazırlamaktır. 

SEO hizmeti fiyatları: Seo uzmanlığı bazen  bir yıla dağılan çalışma demektir. Buradaki ölçü kesinlikle zaman değil istenilen işin belirtilen anahtar kelimenin arama hacim genişliği ile fiyatlandırılır. Örneklemek gerekirse seo uzmanı kelimesini arama motorunda aratınca .610.000 sonuç bulundu ama daha rekabetçi bir kelime bulalım "klemens"  kelimesinde Yaklaşık 7.640.000 sonuç bulundu hangi anahtar kelimenin seo uzmanı tarafından daha yüksek fiyatlandırılacağı ortadadır. Bu arada "klemens " deyince seo uzmanlığı olarak seo çalışmasını yaptığımız Onka Elektrik birinci sayfada ikinci sırada :)  Dilerseniz "klemens" yazıp aratıp firma unvanımızı site altında görebilirsiniz. 

Seo yaptırmalı mıyım:  Seo uzmanlığı aynı zamanda reklam yatırımı gibidir .  Para kazanmak istiyorsanız Seo uzmanlığımıza danışabilirsiniz